Ferske blåskjell dampes med eple, ingefær, løk, persille, hvitvin og fløte. Serveres med pommes frites og aioli.
Fresh mussels steamed with apple, ginger, onions, parsley, white wine and cream. Served with fries and aioli.
Bløtdyr, sulfitt, melk, egg, sennep.
BIFFSANDWICH
295
,-
Mørt oksekjøtt med tre variasjoner av løk, syltet agurk, salat og purremajones på brød. Serveres med pommes frites.
Tender beef with three variations of onion, pickled cucumber, lettuce and leek mayonnaise on bread. Served with fries.
Hvete, melk, sulfitt, egg.
LANGE MED MISO GLACE
415
,-
Squash, auberginepuré, syltet stangselleri, mandler, fermentert sellerisaus og poteter.
Ling with miso glace, squash, eggplant puree, pickled celery, almonds, fermented celery sauce and potatoes.
Fisk, melk, sulfitt, mandel, selleri, soya.
KALVECULOTTE
445
,-
Gulrot og vårløk med grillet smør, gulrotpuré, potetsticks, bordelaise saus og poteter.
Veal culotte, carrot and spring onions with grilled butter, carrot puree, potato sticks, bordelaise sauce and potatoes.
Melk, sulfitt, selleri.
BAKT SELLERI MED MISO GLACE
320
,-
Gulrot og vårløk med grillet smør, cashewnøttpuré, ramsløkmajones, mandler, fermentert sellerisaus og poteter.
Baked celery with miso glace, carrot and spring onion with grilled butter, cashew nut puree, ramson mayonnaise, almonds, fermented celery sauce and potatoes.
Melk, soya, mandel, cashewnøtter, selleri, egg.
Desserter
TINDVED & YOGHURT
185
,-
Mandelkake, kjernemelk, granskuddolje, karamelliserte mandelflak og tindved sorbet.
Sea buckthorn & yogurt, almond cake, buttermilk, common spruce oil, caramelized almond flakes and sea buckthorn sorbet.
Melk, hvete, egg, mandel.
RABARBRAKOMPOTT
195
,-
Sitronkake med fennikel, marengs med Champagneeddik, yuzu sabayonne, rabarbra- og hvitvin sorbet.
Rhubarb compote, lemon cake with fennel, meringue with Champagne vinegar, yuzu sabayonne, rhubarb and white wine sorbet.
Egg, hvete, sulfitt.
KIRSEBÆR CLAFOUTIS
195
,-
Fermentert kirsebærkompott, kake crumble, mysekaramell og tonkabønner is.